23/42020
E-Camp


Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σύγχρονης διαδικτυακής επικοινωνίας, μεταξύ παιδιών ηλικίας από 6 έως 12 ετών,
με εξειδικευμένους και έμπειρους εκπαιδευτές (instructors), με σκοπό την online απασχόληση τους,
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ

ΔΡΑΣΕΙΣ

 • Που θα υλοποιούνται μέσω μιας σύγχρονης διαδικτυακής πλατφόρμας με εύκολη εγκατάσταση και χρήση (χωρίς τέλη σύνδεσης)
 • Που τα παιδιά θα έχουν πρόσβαση από όποιο μέσο διαθέτουν (κινητό, tablet, pc), από όπου κι αν βρίσκονται (σπίτι, εξοχικό, παραλία)
 • Που θα προσφέρονται σε ολιγομελή ομάδες (διαδικτυακά δωμάτια), με γνώμονα την ηλικία και τα ενδιαφέροντα τους
 • Που θα παρουσιάζονται “ζωντανά” απο εξειδικευμένους και έμπειρους εκπαιδευτές (instructors) με ειδικότητες  παιδαγωγών, γυμναστών, παιδοψυχολόγων, θεατρολόγων, εικαστικών, μουσικών κα
 • Που τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα διάδρασης και αλληλεπίδρασης με τον εκπαιδευτή και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Να δούν, να μιλήσουν, να αστειευτούν με τους συμμαθητές τους.
 • Που θα συμπεριλαμβάνουν πρωτότυπη θεματολογία, video, εικόνες, παιχνίδι, διάδραση, διαλείμματα, με σκοπό να υποκατασταθεί στο μέγιστο δυνατό η έλλειψη της δυνατότητας τα παιδιά να συνευρεθούν και να παίξουν δια ζώσης
 • Που θα αναπτύξουν στο έπακρο την ικανότητα των παιδιών να χειρίζονται πλατφόρμες διαδικτυακής εκπαίδευσης από μικρές ηλικίες. Γνώση απαραίτητη για το μέλλον και τις αλλάγες που επέρχονται.

 

Το E-camp αποφέρει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα αναφορικά με κάθε άλλη προσπάθεια εκμάθησης και απασχόλησης μέσω τηλε-διασκέψεων σε μικρά παιδιά και είναι σχεδιασμένο για:

 • Διάρκεια από min 1 έως max 3 ώρες καθημερινά
 • Περίοδο Διεξαγωγής από min 5 έως max 30 ημέρες (καθημερινές, εκτός ΣΚ ή αργιών) σε πρωϊνή ή απογευματινή ζώνη
 • Απασχολεί ταυτόχρονα από 100 έως και 1000 παιδιά (χωρισμένα σε ολιγομελή ομάδες)
 • Απευθύνεται σε ηλικίες από 6 έως 12 ετών (μαθητές Δημοτικού)
 • Υλοποίηση από 15 Ιουνίου 2020, σε κάθε Δήμο της Ελλάδας
 • Να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων με πρωτότυπα διαδραστικά προγράμματα φυσικής αγωγής, θέατρο, μουσική, παιδοψυχολογία, μαγειρική, εικαστικά, περιβάλλον, ψυχαγωγία, παιχνίδια, video, ψυχαγωγικά διαλείμματα κα

 

ΚΟΣΤΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Με βάση τον αριθμό των παιδιών, τις μέρες και ώρες υλοποίησης που επιθυμείτε, προκύπτει το κόστος υλοποίησης, το οποίο είναι  εξαιρετικά οικονομικό, ευέλικτο και προσαρμόζεται σε κάθε προϋπολογισμό, με δυνατότητα επέκτασης και τμηματικής τιμολόγησης. Καλέστε μας ή στείλτε μας μήνυμα μέσω mail και θα εχετε την προσφορά σας αυθημερόν!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ: Η ομάδα μας θα αναλάβει, πρότερα της υλοποίησης, την προώθηση και γνωστοποίηση του προγράμματος στους δημότες σας, την υποδοχή και ομαδοποίηση των αιτήσεων, την γραμματειακή και τεχνική  υποστήριξη (εντός του αρχικού κόστους)

ΕΜΠΕΙΡΙΑ: Ένα πρόγραμμα, που σχεδιάστηκε και υλοποιείται, υπό την εποπτεία και επιμέλεια μίας ομάδας που γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες, τον τρόπο προσέγγισης, απασχόλησης και διάδρασης με τα παιδιά, με πολυετή πείρα και επιτυχημένη πορεία σε υλοποίηση προγραμμάτων θερινής δημιουργικής απασχόλησης.

Ένα πρόγραμμα που θα αγκαλιάσουν τα παιδιά, θα επιδοκιμάσουν οι γονείς και θα προσφέρει ανάσα δημιουργικότητας και πρόσκαιρης διαφυγής, μέχρι να συναντηθούμε όλοι ξανά…από κοντά!

Ισχύει περιορισμένος αριθμός υλοποίησης προγραμμάτων, με σκοπό την διατήρηση της υψηλής ποιότητας και ελέγχου των παρεχόμενων υπηρεσιών
Kivotos Events Διεύθυνση: N. Λάζαρη 30, ΤΚ 13671, Αχαρνές
Τηλέφωνο: 210.6657.470 | 210.6655.496
web: www.kivotosevents.gr